TERÀPIES

KINESIOLOGIA HOLÍSITCA

És un mètode amb el qual podem diagnosticar i tractar desequilibris, del sistema motor, emocional i bioquímic, que són l’arrel del dolor.

El nostre cos reté la informació del que ens ha anat passant durant la nostra vida, mitjançant La Kinesiologia, es basa en fer una sèrie de preguntes, perquè el nostre cos ens doni la resposta exacta sobre cada una d’elles, tractant al pacient de forma integral.

REIKI

El Reiki és una tècnica de curació i harmonització natural que utilitza l’energia planetària per transmetre-la a través de les mans del practicant de Reiki cap al pacient.

Reiki és una paraula Japonesa que significa: Rei = Energia Universal i Ki (chi en Xinès) = energia vital. Així doncs el Reiki significa Energia Vital Universal.

Ki és l’energia sense la qual res pot sobreviure. Resulta que gràcies a aquesta energia la vegetació que ens envolta creix, les flors s’obren als matins i es tanquen als vespres…

Referent als éssers humans i animals, podem dir que l’energia Ki circula per tot el nostre cos igual que la sang circula per les nostres venes.

QUIROMASSATGE

El Quiromassatge és un mètode de valoració mitjançant la palpació perceptiva i de tractament manual. Aplicat sobre la coberta corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits del cos humà. Té efectes reguladors sobre el dolor, la sensació general d’energia, els estats d’ànim, el cansament i en general sobre la Psique. Segons la indicació i els objectius de tractament proposats, es poden aconseguir efectes que generen accions directes i/o reflexos sobre l’organisme.

REFLEXOLOGIA PODAL

A la Reflexologia Podal ens trobem tots els sistemes orgànics i zones corporals reflectits a les plantes dels peus. Quan la persona té trastorns orgànics o dolors corporals podem detectar amb els dits, les zones de dolor i molèsties dels peus o bé en forma de “cristalls” (dipòsits de cristalls d’àcid úric o altres toxines). Com en el peu hi ha una zona que reflecteix cada part del cos, és possible establir en quina mesura funciona correctament o no, un òrgan o una part determinada del cos.

La Reflexologia Podal està indicada per millorar la circulació sanguínia, les funcions dels òrgans d’excreció de l’organisme. Ajudar a alliberar bloquejos energètics estancats en algun òrgan, a desfer els residus acumulats a les zones bloquejades. Afavorir l’equilibri de les funcions orgàniques i glandulars. Proporcionar relaxació física i mental indispensable per a l’equilibri en general. Ajuda a prevenir malalties.

DRENATGE LIMFÀTIC

El sistema limfàtic és el component especialitzat del sistema circulatori, distribuït per tot l’organisme, amb l’objectiu de transportar el limfa des dels teixits intersticials fins al venós.

El Drenatge Limfàtic és una tècnica que s’utilitza per reabsorbir l’excés de substàncies de l’espai intersticial, drenar-lo i transportar-lo fins al sistema vascular.

MASSATGE ESPORTIU

El principal objectiu de la teràpia de massatge esportiu és ajudar a alleujar l’estrès i la tensió que s’acumula en els teixits tous del cos durant l’activitat física. En cas de lesions menors, a causa de l’esforç excessiu, el massatge pot acabar amb elles de forma ràpida i eficaç. El massatge ajudarà a preparar a l’atleta per a un rendiment, màxim, drenar la fatiga, alleujar les inflamacions, reduir la tensió muscular, promoure la flexibilitat i per evitar lesions.

 

El massatge esportiu té molts beneficis. A més de sentir-se bé, el massatge esportiu redueix la freqüència cardíaca i la pressió arterial, augmenta la circulació sanguínia i el flux limfàtic, redueix la tensió muscular, millora la flexibilitat i alleuja el dolor. Cada esdeveniment millora la flexibilitat i alleuja el dolor.

FLORS DE BACH

Edward Bach definia a la malaltia com un desequilibri emocional que es produeix en el camp energètic de l’ésser viu. Si aquest desequilibri continua per cert temps sense tractament, es produeix la malaltia en el cos físic.

“La malaltia és, per essència, el fruit del conflicte entre l’ànima i la ment.”

El Dr. Bach va descobrir els 38 remeis florals, cadascun per un estat emocional i mental específic, a més d’una combinació de cinc de les flors, dissenyada per situacions difícils i urgents, que ell va anomenar el Rescue Remedy (Remei de Rescat).  L’essència floral procura elevar la nostra vibració, acostar-nos a la nostra pròpia essència interior, per prendre consciència dels nostres errors i desenvolupar els nostres aspectes més positius per evitar el patiment i la malaltia en tots els seus nivells.

ESPAI PILATES

  • c/Ignasi Iglesias, nº10, Vilafranca
  • espaipilates.vilafranca@gmail.com
  • 93 538 54 54
  • 658 81 92 38

HORARIS

De dilluns a divendres de 7h a 21h