PILATES

CLASSES PARTICULARS

Sessions privades en les quals adaptem el mètode segons les necessitats dels clients. Des de clients que volen eliminar dolors per alguna patologia en concret fins a clients que volen gaudir del mètode en la seva versió més autèntica i desafiar el seu cos cada dia una mica més per treure’n el màxim rendiment.

En aquestes sessions fem servir tots els aparells del mètode, utilitzant el que creiem més convenient en cada sessió segons les necessitats del client.

DUET O TRIO

Una molt bona opció per compartir el teu entrenament, amb un amic, parella, familiar, etc. Aquestes classes són dirigides pel professor amb 2 o 3 alumnes treballant en paral·lel. Els alumnes heu de tenir un nivell similar i no tenir patologies importants, o que siguin semblants.

És una molt bona opció per treballar el mètode complet, ja que en aquesta modalitat també treballem amb tots els aparells i al ser pocs alumnes podem fer una molt bona progressió.

GRUPAL

Classes amb un màxim de 6 persones. En aquestes classes fem tot el treball de matwork (terra), petits aparells i la chair (un dels aparells de Pilates).

Si algun dia no pots venir a la teva classe, des de la nostra app, podràs cancel·lar la teva reserva, recuperar-la en un altre grup i així no la perdràs.

CONTACTE

  • Passatge del Modernisme nº4
    amb Avinguda Garraf
  • espaipilates.vilafranca@gmail.com
  • 672 78 70 31

HORARIS

De dilluns a divendres de 7h a 21h