Espai Pilates fa 10 anys! La Montse Sacrest ens ho explica

Estem contentes d’anunciar-vos que Espai Pilates fa 10 anys. Va ser l’any 2008 quan la Montse Sacrest, ben jove, amb 27 anys, va obrir les portes d’aquest centre especialitzat en Pilates a Vilafranca del Penedès.
Aquest és un any especial, ben aviat us presentarem algunes novetats per celebrar aquest aniversari, però abans, aprofitarem aquest espai web per conèixer una mica més qui hi ha darrera de l’Espai Pilates

Montse Sacrest, la fundadora i ànima mater

– Què et va motivar per obrir un centre de Pilates a Vilafranca fa 10 anys? Eres molt jove, 27 anys!
Vaig estudiar a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Inefc) i em vaig especialitzar en l’àmbit de la salut. Tenia clar que volia enfocar la meva carrera professional als entrenaments personals i a la millora de la salut a través de l’activitat física. La meva primera feina va ser d’instructora de fitness a l’Hotel RA de Coma-ruga, on vaig conèixer per primer cop el Pilates. Cap dels meus companys ni jo n’havíem sentit mai parlar. Allà va ser el meu primer contacte amb el mètode i el vaig trobar molt interessant perquè treballa el cos en tots els seus plans, activant el màxim de músculs possibles i tot des del control i la consciència. Llavors, mentre treballava en diferents centres, vaig formar-me en pilates a l’escola Peak Pilates. I, al cap d’un temps, moguda pel desig de treballar per compte propi i al veure que a Vilafranca, on vivia, no hi havia cap centre dedicat al Pilates, vaig obrir Espai Pilates.

– En aquests 10 anys, ha canviat gaire la pràctica de Pilates? Què has fet per adaptar Espai Pilates a les noves realitats?
Quan vaig començar tot era molt diferent, sobretot el moment econòmic que vivíem. L’arrancada va ser boníssima, només teníem un reformer i sobretot fèiem classes personals. Amb els anys hem anat oferint un ventall més ampli d’opcions als nostres clients i, a dia d’avui, oferim classes en format personal, duo o trio i també en grups reduïts. A més, disposem d’aparells i d’instal·lacions idònies per la pràctica de Pilates. També ens hem adaptat a les noves tecnologies i, per tal de donar el màxim servei als clients, disposem d’una aplicació mòbil perquè el client pugui canviar de dia de classe, donar-se d’alta d’una nova sessió, etc.

– Com són els clients de l’Espai Pilates?
Són gent positiva i molt agraïda. El millor de la nostra feina és que, quan acabes la classe, la gent et diu gràcies amb un somriure, i això és una sort que malauradament no passa en la majoria de feines.

– Personalment, què et dona la pràctica de Pilates?
Em dona molta energia i em fa sentir millor amb mi mateixa.

La Montse,

A MÉS DE PILATES… camina per la muntanya, esquia i quan es presenta l’ocasió, fa algun partit de futbol o de pàdel. Reconeix, però, que amb la feina i la família, costa trobar hores.
ALGUN ‘VICI’… Sortir de nit i ballar fins que li facin mal els peus.
ÚLTIMA PELÍCULA QUE HAS VIST… Té el cine una mica abandonat… la última al cinema, ‘Incerta Glòria’.
ÚLTIM LLIBRE… ‘Quantic Love’ de la Sònia Fernández-Vidal
UNA CANÇÓ… N’hi ha moltes que l’emocionen. Una d’elles, ‘Baja a la tierra’ de Kevin Johansen
UN PAISATGE… El poble d’Arcavell, a l’Alt Urgell, nevat. El seu refugi.

Anuncis