Les rutines agradables

Sempre tornem després de l’estiu amb els bons propòsits però sovint ens cansem ràpid i allò que ens havíem proposat queda en no res. 

Tenim, però, alguns consells perquè això no et passi i puguis aconseguir un estil de vida més saludable, dins del ritme frenètic del dia a dia. 

 
1.- Objectius petits, realistes i assolibles. Tots hem tinguit la il·luminació  de voler anar al gimnàs cada dia… però al cap de dos mesos, no hi hem posat més els peus.
2.- Comença a realitzar activitat física, però proposa’t poc, per exemple, dos  dies a la setmana i amb activitats no molt intenses, perquè el cos s’hi acostumi. Pilates, què vols que et diguem, és una bona activitat física.
3. Busca professionals qualificats que t’assessorin i et guiïn en el teu entrenament, per assegurar-te que no et faràs mal. Pilates combinat amb activitats cardiovasculars és perfecte.
4.- Que ja fas activitat física i el Pilates ja el tens dominat?  Doncs proposat esforçar-te una mica més en cada exercici, el que et farà millorar no és fer més repeticions, sinó posar-hi més intenció en cadascun dels moviments, donar l’ordre des del cervell el més especifica possible.
5.- Cuida l’alimentació. Una petita proposta, redueix el sucre de la teva vida. 
6.- I per últim no t’oblidis dels teus moments, ja sé que costa trobar-los en aquest món tan ràpid, però per poder estar bé amb la resta primer has d’estar bé amb tu mateix. Medita, surt a caminar, sopa amb les amigues o fes aquella activitat que tan  t’agrada i no trobes mai el temps per fer-la.
 
Petits canvis que t’ajudaran a trobar-te millor i que d’aquí un temps agrairàs molt!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *