5 Propòsits per unes bones sessions de Pilates

Tornem a la rutina!! Idees útils per un bon retorn a les sessions de Pilates!

Propòsit núm. 1 – Ser puntual. Si arribeu amb temps a la sessió serà molt més profitós per tu. Pensa que planifiquem les classes amb diferents parts i que l’esclafament i els exercicis suaus de l’inici són claus per finalitzar la sessió amb èxit.

Propòsit núm. 2 – Explica’t.Si et fa mal alguna part del cos, o tens un mal dia, comunica’ns-ho abans de la sessió, així podrem ajustar i adaptar alguns exercicis a les teves molèsties i, fins i tot, intentar pal·liar-les.

Propòsit núm. 3 – Fes click. Si algun dia no pots venir a la teva sessió de pilates, anul·la-la a través de l’aplicació mòbil. D’aquesta manera no perdràs la sessió i podràs reservar un altre dia. I, alhora, facilitaràs que altres usuaris puguin aprofitar la plaça lliure que deixes.

Propòsit núm. 4 – Els principis.Sí, som una mica pesats amb els principis del Pilates, però és important que els memoritzis i els integris: concentració, control, precisió, centralització, respiració, fluïdesa

Propòsit núm. 5 – Segueix-nos a les xarxes socials.Perquè puguis estar al dia de tot el que passa a Espai Pilates, ens trobaràs al FB, Instagram i a la web. Compartim articles, consells i recomanacions per gaudir al màxim del Pilates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *